SPAR spekt de Clubkas actie

Sparactie_klein

Beste leden,

Het is bijna zover! Op maandag 23 mei a.s. begint de ‘SPAR spekt de clubkas’ actie. SPAR heeft deze actie speciaal opgezet om de verenigingen in de buurt te steunen. Wij behoren tot de gelukkige deelnemers, waardoor we een mooi geldbedrag kunnen winnen.

Vier weken lang krijgen we de kans om zoveel mogelijk munten te verzamelen bij SPAR St Jansteen. Bij iedere € 15,- euro aan boodschappen ontvang je een muntje die je bij SPAR in de buis kan stoppen van de deelnemende verenigingen. Wij gaan de uitdaging aan om zoveel mogelijk muntjes in onze verenigingsbuis te krijgen.

Doe uw boodschappen bij SPAR en doneer deze munten aan Fanfare Sint Jan. Hoe meer munten, hoe meer sponsorgeld wij uiteindelijk zullen ontvangen.

Vraag iedereen in je omgeving om de munten in onze buis te stoppen, zodat wij straks een mooi geldbedrag winnen waar we met de gehele vereniging iets moois van kunnen realiseren.

We hopen op jullie medewerking!

Alvast bedankt!

Muzikanten Fanfare Sint Jan.

 

Muzikanten gezocht!

Vindt jij het, net als wij, ook zo leuk om muziek te kunnen spelen, dan ben je van harte welkom om eens te komen luisteren, mee te spelen of om informatie op te vragen!

Onze vereniging is altijd op zoek naar verschillende soorten koperblazers, slagwerkers en houtblazers, zowel vaste leden als gastspelers.

Het genre dat we spelen varieert van lichte muziek tot fanfare werken.

Secetaris, Paul Weemaes, Elzenstraat 11, 4564CC St Jansteen

Telefoon: 0114 310299

Email: pjeweemaes@zeelandnet.nl