Recent Posts

Muzikanten gezocht

RK Fanfare Sint Jan uit Sint jansteen (Gemeente Hulst) Nederland zoekt muzikanten voor omvorming naar een brassband

Wij zijn een groepje van zo’n 12 vaste muzikanten en willen graag de fanfare omvormen naar een brassbandbezetting. Hiervoor zoeken wij in eerste instantie cornettisten en trompettisten of bugelspelers die op termijn willen overschakelen naar cornet. Maar uiteraard zijn ook de andere instrumenten (althoorn – bariton – euphonium – trombone – bastuba – slagwerk) van harte welkom. Wij mikken daarbij niet alleen op muzikanten uit de regio Hulst (NL) maar ook uit Vlaanderen.

We repeteren elke dinsdagavond in ons eigen clubgebouw De Bombardon in Sint Jansteen van 20.00 uur tot 22.00 uur. Na het repeteren is het gezellig napraten aan de bar.

De muzikale leiding van onze vereniging is in handen van dirigent Luc Becqué, die zijn sporen als muzikant en dirigent verdient in de omstreken van de gemeente Berlare (B).

Wij organiseren jaarlijks een drietal concerten in eigen beheer en luisteren daarnaast, meestal op uitnodiging, lokale evenementen muzikaal op. Ons repertoire bestaat momenteel uit hedendaagse (fanfare)muziek maar dat willen wij omvormen en uitbreiden met typische brassbandmuziek.

Meer info over de vereniging is te vinden op onze website RK Fanfare Sint Jan – Sint Jansteen (fanfarestjan.nl). Geïnteresseerd om mee te bouwen aan de toekomst van onze dynamische muziekvereniging ? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via bestuurfanfarestjan@gmail.com of via onze dirigent +32(0)470 762005. Of kom nader kennis maken tijdens één van onze repetities.

Hopelijk tot snel.